Læs Uddannelseslaboratoriets katalog over kompetenceaktiviteter

28. marts, 2014 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

 

I marts 2014 havde Uddannelseslaboratoriet den glæde at sende et katalog over kompetenceaktiviteter til projektets partnere. Kataloget spænder over alle kompetenceaktiviteter – både dem der afholdt i 2012 og 2013, og dem som løber af stablen i 2014.

 

Hent kataloget her

 

Kataloget indeholder en bred vifte af kompetenceaktiviteter, som bidrager med viden, metoder, inspiration og netværk, der danner afsæt til uddannelseseksperimenter med forandringskraft. Eksperimenter, der udfordrer, nytænker, og udvikler praksis.

 

Det er fx intervenerende aktiviteter som workshops, eksperimentcirkler og eksperimentværksteder. Det er videndelingsaktiviteter som akademier og konferencer, og endelig er det analyser, som bidrager med viden, der kan kvalificere og igangsætte eksperimenter.

 

Gennem eksperimenterne bringes viden og metoder fra kompetenceaktiviteterne i spil i uddannelsesinstitutionerne. Denne kobling mellem viden og eksperimenter, sikrer, at viden ikke bare er noget der er ved siden af praksis, men i stedet anvendes aktivt til at forbedre praksis. Man kan sige, at kompetenceudviklingen bliver bæredygtig.

 

Uddannelseslaboratoriets kompetenceaktiviteter skal vække nysgerrighed for forandring. De skal bidrage til at berige praksis og skabe værdi gennem uddannelseseksperimenter, der gennemføres i de uddannelsesinstitutioner, der er partnere i projektet. Således er kompetenceaktiviteterne helt afgørende i Uddannelseslaboratoriets ambition om at ville forbedre og forandre de erhvervsrettede uddannelser til gavn for både elever, studerende og virksomheder i Region Hovedstaden.