Hør Uddannelseslaboratoriet til FoU-konference 2015

28. januar, 2015 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

Som åbningstaler til årets FoU-konference præsenterer Uddannelseslaboratoriet, hvordan eksperimenter kan sætte retning for ny praksis. Konferencen afholdes af Undervisningsministeriet og foregår i år i DGI-byen i København den 23. og 24. februar.

FoU-konferencen er en årligt tilbagevendende begivenhed, der formidler de mange forsøgs- og udviklingsprojekter, der er gennemført på landets erhvervsskoler. Fokus er i år rettet mod implementering af den nye EUD reform.
Hvordan kan man arbejde med at skabe sammenhæng mellem udvikling, forskning og praksis, så ny viden og erfaringer kommer ud at virke? Hvordan sikrer vi at udviklingsarbejde ikke bare sker ved siden af praksis, men udvikles, afprøves og implementeres? Og hvordan sikrer vi, at udviklingsarbejdet bidrager til de strategiske indsatser, som uddannelsesinstitutionen har fokus på?

 

Som årets åbningstaler får Uddannelseslaboratoriet æren af at sætte scenen for konferencens tema – implementering. Dorrit Sørensen, projektchef i Uddannelseslaboratoriet og Camilla Hutters, områdechef ved EVA fortæller om hvordan ’Uddannelseseksperimenter sætter retning for ny praksis’. De præsenterer blandt andet Eksperimenthjulet – et metodisk koncept, som projektet har udviklet gennem de seneste tre år. Metoden er et bud på, hvordan man når hele vejen rundt om den udviklingsindsats man arbejder med – lige fra strategi til implementering.

 

Dertil kan man høre, hvordan den eksperimenterende metode bruges på Teknisk Erhvervsskole Center og hvordan TEC konkret arbejder med at implementere den eksperimenterende metode og tilgang.

 

Læs mere om konferencen og konferenceprogrammet her.