Hent eksperimentværktøjer

3. december, 2013 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

Uddannelseslaboratoriet har november 2013 publiceret en række værktøjer til brug for eksperimentteams i arbejdet med uddannelseseksperimenter.

Eksperimentværktøjskassen introducerer til forskellige værktøjer, man kan gøre brug af undervejs i arbejdet med sit uddannelseseksperiment.

 

Hent eksperimentværktøjer

 

Værktøjerne er udviklet og tilpasset, så de følger Eksperimenthjulets faser. I denne version af værktøjskassen er der værktøjer, som er relevante for Eksperimenthjulets præfase, samt faserne 1-3.

 

Værktøjerne er tænkt som inspiration til, hvordan man faciliterer og evaluerer et eksperiment lige fra arbejdet med at identificere, hvilken udfordring man står overfor til at vurdere, hvordan man skal sprede viden med henblik på implementering.

 

Der er værktøjer, der kan støtte et team af praktikere, der skal etablere sig som eksperimentteam. Værktøjerne her er både af styringsmæssig karakter og af mere facilliterende karakter i sammenhæng med møder, dialog, roller og kompetencer i teamet.

 

Der er værktøjer til at udvælge og designe de metoder, man vil anvende i opstarten af eksperimentet og under den praktiske gennemførsel.

 

Der er også anvisende værktøjer, som kan støtte eksperimentteamet i arbejdet med at bearbejde, analysere og evaluere eksperimentet.