Eksperimentpulje

18. december, 2013 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

Eksperimentpuljen giver partnerne i Uddannelseslaboratoriet mulighed for at søge midler til nye uddannelseseksperimenter, der ligger ud over det, som ellers foregår indenfor programmerne.

Tekst: Matilde Jensen, Uddannelseslaboratoriet

Fire eksperimenter er netop blevet igangsat indenfor eksperimentpuljen. Institutionerne bag eksperimenterne er KEA, HRU, Rigshospitalet og TEC. Institutionerne har været til pitch, hvor de med højt engagement har præsenteret deres eksperimentidé for en arbejdsgruppe i Uddannelseslaboratoriet.

 

I dag går de fire institutioner i gang. Inden sommer skal eksperimenterne være afsluttet og deres resultater skal bidrage til forbedret praksis. KEA vil blandt andet udvikle en model for tværfaglig co-creation og videndeling både blandt studerende og undervisere samt øge samskabelse med erhvervslivet. HRU vil afprøve nye former for pædagogiske praksisser ved hjælp af et virtuelt undervisningsmiljø. Rigshospitalet vil skabe større forståelse mellem den erfarne medarbejder (bioanalytiker) og den studerende ved at lade erfaringer gå begge veje.

TEC vil udvikle ny didaktisk tilgang til praksisnær undervisning.

 

De fire eksperimenter har alle levet op til eksperimentpuljens benspænd om blandt andet at skulle svare på en uddannelsespolitisk udfordring, inddrage studerende/elever og indeholde en event. Alle eksperimenterne er koblet op på det fælles Uddannelseslaboratorium.

 

Læs om hvilke rammer eksperimentet skal ligge indenfor, hvis man vil søge midler i Eksperimentpuljen.

 

Rammer eksperimentpulje

 

Eksperimentpuljen er stadig åben for ansøgning. Dukker der en ny idé op, er man velkommen til at sende den til os på uddannelseslaboratoriet@tec.dk

 

Læs mere på Uddannelseslaboratoriets hjemmeside