Se film om Uddannelseslaboratoriets workshop til FoU-konference

28. marts, 2014 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

Uddannelseslaboratoriet og TEC bidrog med workshoppen ’Kompetenceudvikling i den lærende organisation’ til Undervisningsministeriets FoU-konference 2014. Se filmen om workshoppen.

Undervisningsministeriet afholdt den årlige FoU-konference den 24. og 25. februar 2014 på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense. Konferencens centrale formål er at udveksle erfaringer om resultaterne af de aktuelle FoU-projekter og inspirere til at videreudvikle praksis inden for erhvervsuddannelserne. Denne gang var konferencens tema ‘videndeling og pædagogisk ledelse.’

 

Læs om konferencen her: http://www.emu.dk/modul/fou-konference-2014

 

I samarbejde med TEC afholdt Uddannelseslaboratoriet den velbesøgte workshop ’Kompetenceudvikling i den lærende organisation’.

 

I Undervisningsministeriets film fortæller Tove Christensen, Uddannelseslaboratoriet og Jesper Clausen, TEC om, hvordan uddannelsesinstitutionen kan understøtte, at man arbejder strategisk og meningsskabende med udvikling af praksisbaseret viden.

 

 

I filmen fortælles der om, hvordan man kan arbejde målrettet med kapacitetsopbygning i organisationen. Du vil høre om modeller og metoder for kompetenceudvikling, der lægger vægt på, at lærere og ledere under kompetenceforløb skal bringe det, de får præsenteret i spil i deres daglige praksis.