Se film om akademi

6. maj, 2013 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

Uddannelseslaboratoriet afholdt den 10. april et velbesøgt akademi for de 13 uddannelses- og vidensinstitutioner, der eksperimenterer med uddannelse som partnere i Uddannelseslaboratoriet.

Tekst: Signe Marie Viborg, Uddannelseslaboratoriet

 

Til akademiet hørte de inviterede om hinandens eksperimenter, erfaringer og resultater og udvekslede gode råd på en række workshops. Se filmen og få et indtryk af dagen:

 

 

Filmen er filmet og redigeret af Morten Arleth Skov, Tænketanken DEA

 

– Det var spændende at høre om, hvordan eksperimenterne er foregået på de andre institutioner, og hvordan man har arbejdet med – og ikke mindst hvordan man har ladet sig positivt udfordre af – den eksperimenterende metode, fortæller Jette Nossell, Uddannelseslaboratoriets koordinator på TEC.

 

I alt 31 eksperimenter er blevet gennemført og evalueret i perioden oktober 2012 til februar. Læs om eksperimenterne her: Eksperimentkatalog – 31 eksperimenter. Nu går partnerne i gang med nye eksperimenter.