Mød os til Folkemødet på Bornholm

3. juni, 2013 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

Er du også optaget af uddannelse? Mød Uddannelseslaboratoriet Den 14. juni til Folkemøde på Bornholm. Her lægger vi op til debat om uddannelsesmæssige udfordringer. Kom og vær med!

 ”Uddannelserne skal være skarpere og mere brugbare for erhvervslivet. Samtidig skal vi sørge for at øge andelen af unge, som gennemfører en erhvervsrettet uddannelse.”

(Marianne Stendell, Region Hovedstaden)

 

”… vi skal have uddannelsesinstitutionerne til at samarbejde og fjerne barrierer for de studerende, så de får langt bedre muligheder for at sammensætte og gennemføre deres uddannelse”

(Morten Østergaard, Uddannelsesminister)

 

Hvordan gør vi det? Kom og debattér uddannelsernes udfordringer i Uddannelseslaboratoriet.

 

Den 14. juni kl. 13-15 i Mødelokalet på Lindeplads, Allinge, Bornholm

 

Udvikling der skaber værdi – Forandringer der rykker

Du inviteres til at dele din mening med os og sætte dit aftryk på, hvilke udfordringer vi som uddannelsesinstitutioner skal sætte fokus på lige nu, og hvordan vi kan skabe uddannelsesudvikling, der giver værdi.

 

Vi stiller spørgsmålene og skaber retning sammen

Hvordan skaber vi uddannelse, der giver mening for de unge? Hvordan bruger vi udviklingsarbejde i uddannelsesinstitutionerne til at forandre praksis? Hvordan skaber vi uddannelser med større aftagerperspektiv? Og er vores pædagogiske praksis up to date?

 

Se program her

 

Find info om folkemødet her

 

Hvem er vi?

Det erhvervsrettede uddannelseslaboratorium er et projekt, der eksperimenterer for at gøre uddannelser mere erhvervsrettede. Vi arbejder med uddannelser fra EUD til professionsuddannelser – både i forhold til læring, undervisning, organisation og ledelse.

 

Projektets mål er at udvikle innovative løsninger på udfordringer, der knytter sig til erhvervsrettede uddannelser. Vi vil skabe nye veje til et mere fleksibelt, innovativt og brugerdrevent uddannelsessystem.

 

Grundideen i projektet er, at vi skal være meget mere nysgerrige og undersøgende for at kunne skabe nye og bedre løsninger på de behov elever, studerende og arbejdsmarkedet stiller.

 

Projektet er bevilliget af Region Hovedstaden og Den Europæiske Socialfond.