Erfaringer fra 80 eksperimenter

4. juni, 2014

80 eksperimenter blev præsenteret til erfaringsakademi i Uddannelseslaboratoriet den 28. maj. Her var 110 eksperimentdeltagere og andre interesserede mødt op for at dele deres erfaringer og resultater med at arbejde med eksperimenter. Dagen var en collage af over to års arbejde med eksperimenter i Uddannelseslaboratoriet.

Et sandt overflødighedshorn af eksperimenter mødte deltagerne til akademiets markedsplads. Her shoppede de rundt i mellem alle de eksperimenter, som der er blevet arbejdet med igennem de sidste to et halvt år i Uddannelseslaboratoriet. De kunne se film i ’biografen’ og finde hinanden ved ’visitkortbordet’. Enkelte eksperimenter blev også præsenteret til workshops.

 

Dorrit Sørensen, projektchef i Uddannelseslaboratoriet fortæller:
”Vi har ønsket at lave en flot dag, som virkelig afspejlede det store arbejde med de mange eksperimenter, som er blevet gennemført indenfor hver af de indsatser, vi har fokus på her i Uddannelseslaboratoriet. Vi håber, at deltagerne er lige så stolte som os over dagen og den store produktion af viden, vi alle er en del af.”

 

Præsentation af eksperiment 2 red      workshop præsentation red

 

Efter en kort velkomst, fordelte deltagerne sig i forskellige workshops inden for programindsatserne: Talent og motivation, Erhvervsrettet Innovation, Fag og faglighed på nye måder, Samspil mellem uddannelse og erhverv, Den eksperimenterende organisation, Nye karriereveje samt Eksperimentpuljen.

 

På workshopsne blev deltagerne præsenteret for erfaringer og resultater fra de forskellige eksperimenter, og for hvordan eksperimenterne bidrager til de syv forskellige indsatser. Deltagerne debatterede ivrigt, hvordan eksperimentresultaterne kan implementeres i andre uddannelser.

 

Herefter mødtes deltagere på akademiets markedsplads, hvor eksperimenterne var samlet omkring hver af de syv indsatser. Her gik deltagerne så rundt og på skift købte og solgte de deres eksperimentresultater til hinanden. Der var en udveksling af erfaringer og synspunkter, der gav godt humør og ny inspiration til alle.

 

Dagen sluttede af med networking med dagens nye bekendtskaber og trods udsigt til solskin og forlænget weekend blev mange hængende længe efter at det officielle program sluttede.

 

Uddannelseslaboratoriets erfaringsakademi blev kort sagt en stor succes, fordi alle deltagere hele eftermiddagen flittigt delte ud af alle deres mange gode erfaringer, og der skal her fra lyde en stor tak til alle.

 

Samtaler på marked red Indsatsplakat redSamtale 3 prs i sol red markedsplads redPræsentation af indsats red Plakatopslag red

Diskussion af eksperimenter red Gruppesamtale  redsamtale 2 pers red hygge i baren red