Afslutningskonference: Hent konference-magasin

10. december, 2014 Warning: Undefined variable $image in /customers/2/e/d/uddannelseslaboratoriet.dk/httpd.www/wp-content/themes/uddx/single.php on line 31

Tre år med uddannelseseksperimenter blev rundet behørigt af til Uddannelseslaboratoriets afslutningskonference den 8. oktober 2014. Dagen markerede samtidig, at det nu for alvor er tid til at Uddannelseslaboratoriets resultater skal ud at virke og bidrage til fremtidens uddannelser.

Tekst: Signe Marie Viborg

Hent konferencemagasinet her

 

En smuk efterårsdag i Hørsholm samledes 230 lærere, ledere og vejledere for at dele erfaringer og viden fra de mange uddannelseseksperimenter, der er gennemført de seneste tre år i Uddannelseslaboratoriet. Eksperimenter, der udfordrer praksis og viser nye veje. Det blev samtidig en dag, hvor alle så fremad og åbnede op for det videre arbejde med eksperimenter og udviklingslaboratorier.

 

”Vi åbner med et metodisk koncept, med en masse fantastiske resultater, der skal ud at leve i uddannelsesinstitutionerne. Ikke mindst åbner vi med en ambition om, at vi skal bruge alt det her i udviklingen af fremtidens uddannelser.”

 

Sådan indledte projektchef Dorrit Sørensen sin åbningstale sammen med en stor tak til alle partnerne for en fantastisk indsats og projektrejse.

 

Læs om dagens highlights og stjernestunder i konference-magasinet. I magasinet finder du bl.a. præsentationer fra dagens oplæg og besøg i udviklingslaboratorier. Du kan også gense oplæggene og debatten om erhvervsrettet dannelse på film.

Konferencemagasinet er redigeret af Signe Krabek og Morten Arleth Skov fra Tænketanken DEA.

 

Selvom Uddannelseslaboratoriet har markeret sin afslutning, fortsætter projektet helt til den 31. januar 2015, hvor samtlige af projektets produkter udgives.